úterý 19. listopadu 2019

Odolné plastové kufry

Odolné plastové kufry

Vítejte na serveru Odolné Kufry. R a oficiálním distributorem odolných kufrů Explorer Cases. Nabízíme kompletní sortiment odolných kufrů Explorer Cases , Peli Case a Storm Case.


Přepravní kufry , vodotěsné kufry , odolné kufry. Takto jsou nazývány tyto robustní, nárazuvzdorné a spolehlivé kufry , které jsou vhodné pro bezpečné uchování nářadí, fotoaparátů, kamer, měřících přístrojů nebo jiné na vlhkost a prach choulostivé techniky. Kufry jsou odolné a připravené na velkou zátěž. Dělící stěna se zipem po celém obvodu umožňuje balit věci z obou stran. Skořepina kufru je z lehoučkého ABS Kvalitní materiál odolný proti nárazu, nepromokavý.


Samsonite COSMOLITE Vysoce odolný plastový kufr 81cm (Red) Zavazadla a cestovní kufry Carlton, brašny Troop London a další. PLASTOVÉ CESTOVNÍ KUFRY - kufry se skořepinou. Plastové kufry jsou vhodným a bepečným místem pro vaše věci. Materiály jsou nepromokavé, na druhou stranu jsou fixní svými rozměry, i když v poslední době se i zde začíná rozšiřovat nabídka kufrů s expandérem, tedy postranním zipem pro zvětšení objemu.


Různé typy cestovních kufrů - ABS plastové kufry (skořepinové kufry ) , textilní kufry , odolné Polykarbonátové kufry. VELKOOBCHOD A MALOOBCHO Obchod- Kufry. Super cena cestovních kufrů na obchod- kufry. Recenze prodejce: Vynikající poměr kvality a ceny, nyní nově v matné barvě, která je odolná poškrábání a velmi elegantní.


Mají lehký výsuvný systém, luxusní interiér s prostorem na víku a vnitřní kapsy. Pětiletá záruka SuitSuit je na své výrobky velmi hrdý, a proto nabízí pětiletou záruku od data zakoupení na jakékoliv vady materiálu nebo výrobní. Hitem jsou barevné kufry se smajlíky, motýly nebo tečkami.


V nabídce máme ale i usedlejší provedení v podobě jednobarevných zavazadel. Nabízíme kvalitní plastové kufry ve velkém množství odstínů a velikostí. Cestovní kufry jsou odolné a svým designem zaujmou každého. Samozřejmostí jsou i kufry s TSA zámkem.


Podobné fráze na Sleviste. Robustní, vyztužené plastové části zaručují dlouhou provozní životnost Gumové těsnění po celé délce hrany víka kufru zabraňuje vnikání prachu a vlhkosti. Robustní a odolné kovové přezky Speciální zajišťovací mechanismus na vozíku zaručuje mimořádnou bezpečnost a chrání kufry před odcizením. Extrémně lehké a odolné kufry značky SUITSUIT velikosti M. Uzavíratelné zipem, jehož jezdce je možné zapojit do TSA zapuštěného kódového zámku.


Disponují lehkým výsuvným systémem a čtyřmi kolečky otočnými o 3°. Sady cestovních kufrů za nízké ceny z kvalitních materiálů, např. ABS materiál u plastových kufrů Vám zaručí maximální odolnost. Sady kufrů se vždy dají uložit do sebe. Možnost zálohové faktury.


Pro pravidelné zákazníky nabízíme možnost prodeje na fakturu. Vybrat si můžete cestovní kufry i cestovní tašky na kolečkách, palubní zavazadla a kufry do letadla, ale i dětské cestovní kufry pro vaše nejmenší. Kufry a pořadače na nářadí) Hodnocení produktu:. Taška na nářadí s plastovým dnem. Tyto moderní cestovní kufry se vyznačují především úchvatným designem, kvalitním provedením, výbornou odolností a bezkonkurenční cenou.


Odolné plastové kufry

K výrobě byl použit polykarbonát, který je využíván také při výrobě neprůstřelného skla. Malý kufr rozměrově odpovídá požadavkům na příruční zavazadlo. Díky tomu jsou vhodné do interiérů, garáží, ale i jako zahradní nábytek na terasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky