úterý 26. listopadu 2019

Solvina profi

Odstraňuje mastnotu, tuk, šmír, olej, černé šmouhy a další odolné. Po práci s tukmi olejmi, sadzou, určite oceníte tekutú solvinu PROFI , 4g, ktorá je určená na silne znečistené ruky s vysokou čistiacou schopnosťou. Speciální čisticí gel s konopným olejem na silně znečištěné ruce.


Tekutá umývacia pasta s vysokou čistiacou schopnosťou rýchlo a do hĺbky čistí pokožku rúk. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Solvina profi abrazívna, tekutá pasta. Díky svému složení a neutrálnímu pH je velice šetrný k pokožce i čištěným povrchům, přesto vyniká vysokou účinností. Pomocou účinných látok a jemného abrazíva ľahko odstraňuje tuky, ole.


V porovnání s mycími pastami má menší abrazivní účinky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tekutá mycí pasta se speciálním abrazivem a odmašťovacím účinkem.


Má vysoký odmašťovací účinek. Pomocí účinných látek a jemného abraziva snadno odstraňuje tuky, oleje, saze, šmír, inkousty, pryskyřice a další odolné nečisoty. Prísady aloe vera a glycerínu chránia pokožku proti strate vlhkosti. GHS- korozivní a žíravé látky.


Citrusová tekutá mycí pasta na silně znečištěné ruce s vysokou čisticí schopností pro použití v domácnosti i pr. Mycí gel s jemným abrazivem určený pro snadné a šetrné čištění pokožky rukou v domácnosti i průmyslu. Důkladně odstraňuje odolné nečistoty: oleje, tuky, maziva, šmír, saze, grafit, pryskyřice a další.


Zoom a videa nejsou Vaším prohlížečem podporovány. Obsahuje glycerin a konopný olej. S obsahem zvláčňujících přísad Aloe Vera. Díky zvláčňující přísadě ALOE VERA a GLYCERÍNU je.


Díky obsahu zvláčňujících přísad je pokožka. Vysoko účinný umývací gél je určený pre ľahké a šetrné čistenie pokožky rúk v domácnosti i priemysle. Jemné abrazívum zvyšujúce umývací efekt obsahuje glycerín a konopný olej pH neutrálne bez silikónov a rozpúšťadiel. Pokyny pro hasiče Běžný ochranný oděv pro hasiče, izolovaný dýchací přístroj.


Zabránit úniku použitých hasících prostředků do kanalizace a vodních zdrojů. ODDÍL 6: OPATŘENÍ V PŘÍPADĚ NÁHODNÉHO ÚNIKU 6. Vysoce účinný mycia gél na ruke, ktorý dobroprajne pôsobí na pokožku rúk. SOLVINA Profi , mycí gel, kg.


Mycí pasta s obsahem mýdla na mytí rukou i praní prádla. Lze využít v celé domácnosti - na mytí rukou, praní prádla, na čistění omyvatelných ploch. By using this site you agree to this.


About Us Service Contact. Due to the transition to the new shop, p. V porovnaní s umývacími pastami má menšie abrazívne účinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky