pondělí 18. listopadu 2019

Pvc ubrus bílý

V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu. Když se sejde velká rodina. Vánoce jsou krásné svátky plné rodinných sešlostí a návštěv. Ale co když se má u vašeho stolu, u kterého obvykle sedí čtyři, maximálně pět osob, najednou navečeřet lidí třeba osm?


Do každé kuchyně i obývacího pokoje patří na stůl ubrus. Nabízíme vysoce kvalitní a zároveň levné ubrusy z PVC , které chrání kuchyňský stůl proti poškození. Naleznete u nás ubrusy z nejrůznějších materiálů pro denní použití i dečky pro slavnostní okamžiky. Vyberte si u nás stylové moderní ubrusy. Tyto pevné PVC ubrusy s tkaninou na rubové straně málokdo ví, že se dají také využít, jako potah na přebalovací pulty pro novorozeňata a nebo, jako podložka pod domácí mazlíčky.


Také je možné ubrus využít, jako látku a ušít z něj například pytel na přezuvky nabo na tělesný úbor. Voskované plátno značky MIMOSA. Běhoun HD Collection PVC černý 40x150cm. Dekorama ubrus PVC D-5bílý 140cmx20m.


Hodnocení produktu:. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s plastickým kostkovaným vzorem. Na rubu netkaná textilie. Cenu uvedeno za celou roli 20m, Uložit ke srovnání.


Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek.


Pvc ubrus bílý

Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Hledáte ubrus , který rozjasní váš jídelní stůl?


V e-shopu nabízíme krásné a kvalitní ubrusy velmi levně. Ze široké palety zboží si vyberete ubrus na svatbu, oslavu narozenin, výročí, na jídelní či pracovní stůl. Velmi oblíbené jsou ubrusy z PVC , plastové, igelitové nebo teflonové ubrusy.


Pvc ubrus bílý

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Potištěné PVC ubrusy MIMOSA svým výrazným designem a jasnými barvami upoutají každého. Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Tyto ubrusy jsou velmi oblíbené všude tam, kde usnadňují údržbu.


Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Mirella ubrus PVC M-0bílý metráž šířka 140cm. Prodáváme v metráží, cenu uvedeno za běžný metr.


Internetový obchod Chci POVLEČENÍ. Matějovský, Dadka, Greno,. Najdete u nás také dětské povlečení, Disney a další licenční povlečení, povlečení s fototiskem i povlečení do postýlky. Ubrus Apetit je velmi užitečná věc v domácnosti a dodá vašemu stolování šmrnc. Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý.


PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Spodní vrstva obsahuje netkanou textilii. Látka se nemusí žehlit ani prát a usnadní mnoho domácí práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky