čtvrtek 14. listopadu 2019

Tescoma azza blok

New items in our range of products. Top kitchen knives AZZA stored in a block. The knives are forged of a single piece of high-grade stainless steel, with a resistant blade, perfect cutting edge and ergonomic handle with solid rivets.


The block is made of highly resistant plastic and stainless steel. Intended for professional and domestic use. Knife block AZZA , with knives.

Find out all the details about the product line Azza ! We use cookies to give you the best experience on our website. AZZA uložené v praktickém bloku efektního designu, který zaručeně připoutá pozornost na vaši moderní kuchyň. Nože jsou vyrobeny kováním z jediného. Blok na nože AZZA obsahuje sedm jakostních nerez nožů a nůžky na drůbež. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Nože sú vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, s odolnou čepeľou, dokonalým ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi. Blok je vyrobený z vysoko odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele.

Určený pre profesionálne a domáce použitie. Luxusní kuchyňské nože v moderních designových stojanech vyrobené kováním ze špičkové japonské nerezavějící nožířské oceli. Nože dodávané ve stojanech mají dokonalé ostří a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Veškeré informace o produktu.


Tescoma Azza blok na nože so nožmi. V naší nabídce naleznete nerezové bloky na nože Azza i dřevěné bloky na nože od značky Woody. Dbejte však i na správné broušení nožů. Pokud si při krájení zrovna nevěříte, využijte místo nožů například krájecí kolébky, které by mohly být bezpečnější alternativou.


Nože AZZA s keramickou čepelí jsou ke krájeným pokrmům šetrné, zelenina a ovoce nevadne, nehnědne, potraviny nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Kvalitní nože jsou základ. Skvěle je doplňují praktické krájecí desky různých velikostí a tvarů z masivního dřeva i špičkového plastu. S jednotlivými nožmi AZZA pohodlne nakrájate zeleninu, pečivo i naporcujete surové aj tepelne upravené mäso a po použití ich uložíte do praktického designového bloku.


Každý z robustných nožov je vyrobený kovaním z jediného žeravého. Masivní nůžky jsou vynikající pro snadné porcování kůže, hluboce mraženého masa i silných drůbežích kostí, jsou opatřeny. Všetky informácie o produkte. TESCOMA takovou má a jmenuje se AZZA. S jednotlivými noži AZZA pohodlně nakrájíte zeleninu, pečivo i naporcujete syrové i tepelně upravené maso a po použití je.


Sada obsahuje:1x univerzálny nôž AZZA cm1x univerzálny nôž AZZA cm1x nôž na zeleninu AZZA cm1x kuchársky nôž AZZA cm1x porciovací nôž AZZA cm1x nôž na chlieb AZZA cm1x designový blok na nožeVýhody nožov AZZA : mimoriadna. Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?

Určeno pro profesionální a domácí použití. Wüsthof classic Blok s noži ks. KDS Kabela s řeznickými noži PROFI LINE, modrá. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky