úterý 19. listopadu 2019

Rohová kuchyňská skříňka spodní

Rohová kuchyňská skříňka spodní

Kuchyňská skříňka FEM ND. Jsou k dostání v různých barvách nebo imitacích dřeva a díky současným grafickým možnostem bývají tyto imitace často k nerozeznání od originálu. Hrany kuchyňské skříňky jsou melaminové.


Jednotlivé barevné varianty skříněk mají rozdílné typy a umístění úchytek. Doba dodání je 2-týdnů. Podle Vašich prostorových možností si sestavíte kuchyňské skříňky přesně tak, jak vám to bude vyhovovat. Vše si naplánujte na prodejnách nebo v e-shopu ASKO – NÁBYTEK. Skvělým prvkem kuchyně je například tato rohová skřínka spodní , která nabízí spoustu úložného prostoru.


Ať už s využitím pro uložení nádobí či potravin. A navíc Vám zvětší pracovní plochu, kterou jistě oceníte. Objednat můžete ještě dnes.


Rohová kuchyňská skříňka spodní

Skříňka je dodávaná smontovaná včetně nerezové úchytky, 1. Na objednávku, dodání přibližně 23. Vrácení zboží do dn ů. Dolní rohová kuchyňská skříňka s dvířky a úložným prostorem s poličkou. Vyobrazena skříňka je s lev. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při výběru myslete zejména na úložné prostory (prostorné spodní i horní skříňky), ale také na jejich rozmístění, použitý materiál či design, který by měl ladit se zbytkem vašeho domova.


IMPEROR spodní skříňky dřezové. Dvířka lze otevírat vpravo nebo vlevo. Rohová skříň SPACE CORNER pro zásoby. V rohové skříni SPACE CORNER.


Kreslení rohová kuchyňská linka: funkčnost a racionalitu. Jak vytvořit kresbu kuchyňský kout. Spodní rohová skříňka EKO TEAK. Kvalitní a praktické kuchyňské skříňky jsou vhodné do každé kuchyně a dokonale využijí každý část prostoru.


Možnost vlastního sestavení kuchyňské linky dle potřeby. Massimiliano 83Kč. Vnitřní prostor je policí rozdělen na dva odkládací prostory. Vyrobena je v provedení dub.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výška dolní skříňky je bez pracovní desky. Nábytek je dodáván v demontu. Interiér skříňky zhotoven v bílé barvě.


Nově jsme do prodeje zařadili dětské pokoje NEXT a GIMI a stylový sektorový nábytek ADRIANA. Prezentace studentského pokoje ENZO na NOVINKY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky