středa 27. listopadu 2019

Toustový chléb recept domácí pekárna

Frantiska: Františko nevím, jestli nebude ten chlebík sladký, v tom mém je cukr jen aby nakynulo droždí. Máme pro vás hned dva skvělé recepty. Zkoušela jsem poprvé a pak podruhé a už ho peču pořád (y)Vydrží dlouho nejen měkký ale i chutný. Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu.


Do formy s nasazenými míchadly nalijeme mléko s rozpuštěným máslem, přisypeme mouku smíchanou se Solamylem, uprostřed uděláme malý důlek, do něj přidáme droždí a med.

Do jednoho rohu formy nasypeme sůl. Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro tousty, bochník o váze kg a světlou kůrku. Lidé se v posledních týdnech soustředí na domácí pečení daleko víc, než tomu bylo dřív.


Proto je nám jasné, že každý recept v tomto duchu jistě oceníte. Třeba právě domácí toustový chléb , v jehož případě u jednoho vážně nezůstane. Recepty pro domácí pekárnu: Žitný chléb z kvásku.


Lenka Rutteová Pokud jste fajnšmekři a pěstujete si doma svůj kvásek, případně jste jeho příznivci a kupujete si ho, jistě máte rádi kváskový chléb.

Hledáte více tipů na recepty z domácí pekárny? Domácí pekárna - recepty na každý den. Zde jich pár naleznete! Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější recepty na chleby z domácí pekárny.


Ale najdete zde i jiné druhy pečiva. Chleba z domácí pekárny chutná náramně. Tento recept připomíná lehký toustový chléb.


Aby domácí pekárna byla maximálně využita, je tu další recept na vynikající světlý chléb. Musím dát za pravdu tomuto názvu, chléb vážně nemá chybu. Včera mi přivezli pekárnu Eta Siesta a max. Zkušebně jsem udělal chléb ze směsi a byl výborný.


Dnes ráno jsem udělala tento a je vážně supr. Program jsem zvolila toustový , jak zde bylo psáno. Takže chuťa konzistenci nemůžu moc zhodnotit.


Recept na Bílý toastový chleb v domácí pekárně. Jednoduché a chutné recepty.

Velice snadná příprava. Do pekárny nalijeme vodu, olej a ocet. Přidáme žitnou mouku a do třech rohů nasypeme sůl, kmín a droždí.


Ingredience v rozích zahrneme moukou (aby se sůl nesmíchala ihned s droždím). Kupované pečivo dnes nevydrží příliš dlouho čerstvé. Navíc jeho chuť se v mnoha obchodech liší a ne vždy je pečivo dobré. Koupit dnes opravdu čerstvé pečivo, které není připraveno ze zmrazeného polotovaru je pomerně drahá záležitost. Tak dnes moje premiéra s domácí pekárnou a tímhle receptem.


Toustový chléb z domácí pekárny recepty, které budete milovat. Chutove je moc dobry, kurka krasne krupe, neni propadly ani nejak zdeformovany. Akorat ten vnitrek je trochu blativejsi tak snad to priste vyresi hustejsi testo.


Moje pekarna asi neumi pridat minuty peceni navic jeste nad pecici program. Tak budu muset vychytat konzistenci testa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky