středa 27. listopadu 2019

Prskající fontána na dort

Ozdoby na dort jako svíčky, nápisy, mini balonky, fontány, čísla, písmena a jiné dekorace, košíčky a doplňky na cup cakes, mini girlandy, zapichovátka u největšího party eshopu v ČR. Fungujeme na 1 - Eshop je v plném provozu! Z důvodu koronaviru jsme museli od 15.


Osobní odběr nabízíme stále v našem skladu v H. Hrající fontána a květina na dort se svíčkami. Průměrně fontána na dort hoří asi jednu minutu, ale některé typy mohou fungovat i déle.

Jakmile dohoří, je dobré ji ještě chvíli nechat zapíchnutou v dortu. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Tento výběr je pouze na zákazníkovi. U Vašich dortů na Vaše přání a dle Vaší předlohy Vám stanovíme cenu až po osobní konzultaci, kde zjistíme veškerá Vaše přání.


Dortové fontány se objevily na našem trhu nedávno. Ale ihned si získaly velkou oblibu. Různé možnosti využití a designu dělají z tohoto produktu skvělý doplněk každé oslavy.


Prskavka na dort nápis LOVE v červené barvě, krásný efekt na dortu pro narozeninové oslavy a překvapení oslavence nebo valentýnské večery.

HRAJÍCÍ FONTÁNA NA DORT A SVÍČKY Průměr podstavce je 7cm a fontány v otevřeném stavu je 18cm. Samozřejmostí je vytvořit na dort nápis podle přání zákazníka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Hmotu přeneseme na kuchyňský vál posypaný cukrem moučka a hněteme, dokud nebude hmota vláčná a nebude se nám lepit na ruce. Pokud hmotu chceme barevnou, odebereme kousek hmoty a přidáme oblíbené barvivo. Já používám barevný gel nebo prášek.


Hmotu s barvivem zpracujeme, dokud nebude rovnoměrně barevná. Po zapálení vykouzlí malý ohňostroj. Vybrat si můžete z různých velikosti, ale také motivů oblíbených pohádkových postav.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU.


Jedlý papír na dort , tisk, ozdoby Eninka. Figurka na dort - zapichovací panenka bruneta. Vykrajovač na marcipán - šestiúhelník. Loukota Lišta na cukrářských špiček.


Tyto jednoduše vypadající dortové fontány dokážou velmi příjemně překvapit jejich nádherným jiskřivým efektem.

V nabídce jsou různé druhy fontán. Párty fontána prskavek cm. Také je důležitou součástí každé párty. Ohňová fontána může přidat vzrušení v ten správný okamžik. Před použitím si vždy přečtěte příbalový leták.


Fontána s ohňostrojem na dort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky