čtvrtek 7. listopadu 2019

Prodám gastro digestoř

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Cena není pevná , na místě je při rychlém jednání sleva jistá.


Při zájmu nejlépe pošlete nabídku ceny do SMS a já vás obratem kontaktují. On line gastro bazar , gastrobazar, nerezový nábytek, gastro technologie.

Největší skladové zásoby nerezového nábytku (až 250ks stolů, dřezů, digestoří , regálů, polic a jiného). Chotěboř nabízí ve vlastních prostorech rozsáhlý gastro bazar , ve kterém můžete vybírat z použitých i repasovaných gastro zařízení. Celoskleněné tělo, vhodné tedy jako bodovky do koupelny nebo digestoř e. DPH Po dohodě možné zaslat přepravcem.


Prodám komínovou digestoř AEG, šířka 90cm. Plně funkční, prodej z důvodu pořízení jiného typu digestoře. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů gastro.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Inzeráty gastro - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vrátit se zpět do obchodu Přihlášení k vašemu účtu. Digestoř , Gastro -bazar.


Vse mam jiz demontovane v grazi a je pripraveno k vyzvednuti. Zaměříme, namontujeme, zapojíme. Montáž digestoří a vzduchotechniky. Auto je kompletně vybaveno zařízením k okamžitému prodeji rychlého občerstvení. Vnitřní vybavení:4-Pípa,Velká chladící vytrýna,2xgrill(plynové),2xlednice i s. Vyrobíme gastro digestoř přesně na míru vaší provozovny.


Při osobní konzultaci na místě domluvíme společně velikost a tvar digestoře, výkon motoru, napojení, případně trasu vzduchotechniky. Zde naleznete inzeráty s tématikou digestoře. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky digestoře, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky digestoře na Vámi zvolené téma inzerce. GN tác gastro Proline - bílá. Skladem 25Kč bez DPH.


Gastro nerezová digestoř pro profesionální kuchyně. Prodame starsi nerezovou kominovou digestor viz. Prodej po domluvě možný i na kusy.

Zakoupená digestoř vám většinou vydrží řadu let a jedná se o jeden ze spotřebičů, který budete s velkou pravděpodobností využívat skoro každý den. I proto je důležité si dát při jejím výběru záležet a pořádně si promyslet, která nejlépe vyhoví vašim požadavkům. Při rozhodování se držte následujícími. Nerezové profesionálne odsávače pár – digestory, nerezové digestory, nástenné, priestorové, pre školské jedálne, kuchyne, reštaurácie, vývarovne , gastro prevádzky z hygienicky nezávadných materiálov.


Vše v dobrém stavu, funkční. Dopravu zajistím zdarma. Používaná cca rok, pak cca roky nevyužitá, nyní odborně demontovaná a uskladněná. Vhodná do restaurací a jiný.


Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně. Rozměr: 196x45x1V dobrém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky