pondělí 11. listopadu 2019

Držák folií a rolí

Nejprodávanější produkty. Odnímatelný držák rolí a folií značky Leifheit. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Upevnění na stěnu nebo do skříňky je možno pomocí oboustra. Sanela Nerezový držák toaletního papíru svislý na jednu roli , Sanela Nerezový držák toaletního papíru svislý na jednu roli , povrch Kuchyně.


Držák fólií Parat Leifheit. Do zásobníku můžete dát: folii , papírové utěrky či. Leifheit držáky kuchyňských rolí , balicích folií , držáky alobalů či sáčků na potraviny jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu a pyšní se originálním designem, díky němuž nebuou narušovat interiér. Přehledné uchovávání běžných rolí kuchyňských utěrek a fólií.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Kela, LEIFHEIT a dalších. Praktický držák rolí , trojřadý, nerezový, o velikosti 352x305x1mm, je vhodným kuchyňským doplňkem. Je možný zavěsit do kuchyně.


Balte potraviny, aby co nejdelší dobu byly čerstvé. Praktický zásobník na papírové utěrky, balící folie, alobal nebo i na sáčky na potraviny. S tímto pomůcníkem – jednoduše.


Snadné a rychlé oddělení požadované délky. Funkční prvky, které je možno neomezeně kombinovat s dalšími doplňky z této série, jsou na profil zavěšeny nebo nasunuty. Třířadý držák pro kuchyňské. Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky.


Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky, který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. V naší nabídce najdete pochromované stojany a stojany z nerezu klasického vzhledu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Závěsný systém Ibili kombinuje hned tři funkce.


Kromě závěsné tyče je opatřen i prostorem na folii či alobal a dvěma řezacími noži, se kterými čistě uříznete přesně tak velký kus folie či alobalu, jaký potřebujete. Všechny druhy závěsných systému a tyčí se navíc velmi snadno montují. Držiak fólií a roliek PARAT FPopis: plastový držák rolí s odkládací plochou na kořenky a integrovanou brzdou pro kontrolu řezu kuchyňské role jednou rukou, odnímatelný držák na kuchyňské utěrky, z. Odvíječ ruční pro mini stretch fólie, vhodné pro fólie s ? Pomocí držáku - odvíječe se lépe a rychleji zafixuje drobné zboží na paletách, upevní nebo sváže neskladné. Triple Paper Dispenser in 1. Velmi snadné a rychlé oddělení na požadovanou délku.


Moderní design bude ozdobou každé kuchyňské linky. Leifheit PARAT Je praktický zásobník na balící folie, papírové utěrky, alobal či sáčky na potraviny, vyrobený z vysoce kvalitního plastu v originálním designu, snadné a rychlé oddělení požadované délky, včetně kuchyňských utěrek. Univerzální použití Dá se používat naležato na stole nebo na stěně či na ledničce a jiných hladkých plochách. Originální plakát pro všechny milovníky koček - HEZKÝ SVĚT. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


Kde jseKatalogDům, byt a zahradaNábytek a doplňkyBytové doplňkyKuchyňské potřeby. Velmi luxusní provedení, kombinace plastu a jemně broušené nerez oceli, umožňuje snadné a bezpečné řezání fólií, vyznačuje se jednoduchou výměnou fólií a utěrky, nastavitelná šířka pro papírovou utěrku. PARAT S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Balící Folie, stretch fólie. Nabízíme ekonomicky výhodné stretch fólie pro vaši firmu i jednotlivce za velmi příznivé ceny.


Slouží jako ochrana a fixace pro přepravované zboží nejen na paletách ale i samostatných balíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky