čtvrtek 28. listopadu 2019

Mikrovlnná trouba ecg mtd 205 ss

Ke snadné přípravě Vám poslouží jeden z osmi přednastavených programů pro automatické vaření s pěti různými stupni výkonu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S tímto společníkem v kuchyni snadno připravíte rychlou večeři nebo rozmrazíte maso potřebné pro přípavu obědu.


Trouba má jednoduché ovládání s osmi přednastavenými funkcemi a displejem. MTD 2SS Přehledný displej zobrazuje nastavení typu ohřevu nebo aktivaci automatického rozmrazování,. Snadno se tak do ní vejdou i větší pokrmy. K dispozici vám bude jak různých stupňů výkonu, tak přednastavených programů pro automatické vaření.


Využívame súbory cookie, aby bola vaša skúsenosť z návštevy našich webových stránok čo najlepšia. Vyjadrením súhlasu akceptujete ich využitie v súlade so zásadami používania súborov cookie. ECG MTD 2SS od 7€ - Heureka. Navíc je tento model vybaven funkcí grilu, která umožní pečení a grilování pokrmů, čímž docílíte křupavého výsledku.


Budete mít k dispozici osm programů, dětskou pojistku a automatické rozmrazování. Podobné fráze: ecg mtd 2gss levne, ecg mtd mikrovlnka ecg mtd 2s, mikrovlnka ecg mtd ss , ecg mikrovlnna trouba mtd 2gss, ecg mtd 2gss mikrovlnna trouba , mikrovlnna trouba ecg mtd 2gss, ecg mikrovlnna rura mtd 2gss, mikrovlnna rura ecg mtd 2gss, ecg mtd 2gss mikrovlnna rura. Dalšími funkcemi jsou rozmrazování dle váhy a časovač. Pro neposlušné ručičky našich malých ratolestí. Vaše cena (včetně DPH a PHE) 1. Ať už potřebujete připravit oběd pro celou rodinu, nebo si chcete vychutnat pouze hrníček lahodného kakaa, mikrovlnná trouba je rychlejší a energeticky úspornější řešení.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Mikrovlnná rúra s digitálnym ovládaním v nerezovom prevedení vrátane vnútorného priestoru, má prednastavených programov pre veľmi jednoduchú prípravu rôznych druhov pokrmov.


Rúra má jednoduché ovládanie s ôsmimi prednastavenými funkciami a displejom. Nabízí přednastavených programů. Elegantní a praktická mikrovlnná trouba s digitálním ovládáním a nerezovým designem je nepostradatelným pomocníkem do Vaší domácnosti. Trouba disponuje osmi programy pro stoprocentní realizování Vaších kulinářských představ. Mikrovlnná trouba s digitálním ovládáním v nerezovém provedení, přednastavených programů, funkce fázového vaření - max.


Moderní celonerezová mikrovlnná trouba s digitálním ovládáním by ve vaší domácnosti neměla chybět. Díky pěti úrovním výkonu bude vaše jídlo připraveno zcela tak, jak si přejete. CZ MIKROVLNNÁ TROUBA BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Čtěte pozorně a uschovejte pro budoucí potřebu! Varování: Bezpečnostní opatření a pokyny uvedené v tomto návodu nezahrnují všechny možné podmínky a situace, ke kterým může doj.


Už na první pohled si získá vaše sympatie celonerezovým provedením, ale i přijatelnou cenou. Vyznačuje se dále objemem litrů, časovačem až do minut a digitálním ovládáním. Díky úrovním výkonu bude vaše jídlo připraveno zcela tak, jak si přejete. Chcete vedieť, či je cena 70. Kč objem l, digitální ovládání, mikrovlnný výkon 7W, celonerezové provedení vč.


Objem trouby je litrů a mikrovlnný výkon 7W umožňuje rychlý ohřev. Nerezová mikrovlnná trouba MTD 2SE. MIKROVLNNÁ TROUBA MTD 2SS NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy.


Návod musí být vždy přiložen k přístroji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky