úterý 19. listopadu 2019

Sušák na prádlo ikea

Jakmile sušák na prádlo odvede svou práci, měl by se klidit, dokud ho zase nebudete potřebovat. Ty naše se dají složit, takže jakmile promění horu mokrého prádla v suché šatstvo, můžete je snadno uklidit. A mnoho z nich můžete k sušení prádla používat i venku na sluníčku. Můžete používat také v koupelnách a dalších vnitřních vlhkých prostorech.


Kapacita sušení: metru.

Pouze pro použití v interiéru. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Díky dvěma vyklápěcím křídlům je víc místa na sušení prádla.


Včetně háčků na sušení drobností, jako jsou ponožky a spodní prádlo. Jednoduše jej složíte, když jej právě nepoužíváte. Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm.


Vyroben z nerezavějících materiálů.

Plast s UV ochranou má delší životnost. Hodí se na sušení utěrek, malého množství prádla. Vybírejte z široké nabídky sušáků na prádlo na JYSK. Nabízíme závěsné sušáky, sušáky na stěnu či samostatně stojící sušáky.


Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Sušáky na prádlo značky Ikea. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Vhodný i pro delší kusy prádla, výška sušáku 1cm.


Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení. Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí. Velmi praktický je pak stropní sušák na prádlo.


Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla.

Tyto sušáky mohou být stahovací. Nikdy neposílejte peníze předem. Buďte obezřetní a jakékoliv podezření nám prosím nahlašte. Vyberte si sušák , na kterém se prádlo nezmačká.


Na Bianu najdete stojací a rozkládací sušáky na prádlo pro malé i velké byty či na ven. V nabídce stovky druhů. Závěsný sušák na prádlo Ikea.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zvolte si pro vás ten správný sušák na prádlo ! Ať už instalovaný na stěnu, rozkládací na podlahu či závěsný na topení.


Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky