čtvrtek 7. listopadu 2019

Hotelové povlečení

Jelikož jsme výrobci takřka všech uvedených povlečení , je možné si objednat i rozměry atypické (např. 200x2cm). V naší nabídce naleznete také hotelové povlečení , záclony, závěsy a mnoho dalšího. Jedná se o přehyb povlečení. Povlečení Vám vyrobíme v různých rozměrech.


Hotelové povlečení

Nemusíte se zatěžovat zdlouhavým zapínáním knoflíčků nebo zipů. Ale i pro odpůrce hotelového uzávěru máme řešení, bavlněné povlečení s knoflíky. Dodejte luxusní vzhled apartmánu nebo ložnici s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Výroba hotelového textilu, hotelové povlečení a prostěradla, chránič na matraci, hotelové ručníky a osušky, wellness plachty, župany. Proto je velmi důležitá jeho konstrukce a ekonomické parametry. Připravili jsme pro Vás nabídku vysoce ekonomického povlečení a ložního prádla. Díky našim specialistům jsme schopni ušít prostěradlo i povlečení na míru, dle rozměrů a atypických dispozic postelí našich zákazníků. Disponujeme vlastními sklady o rozloze cca 1. Veškeré naše povlečení a produkty navrhujeme sami, díky našim designérům v Rakousku, Slovinsku, Italii a ČR.


Hotelové povlečení

V kategorii Hotelový textil jsou umístěny hotely nejvíce žádané produkty. Směs bavlny a polyesteru je preferována z hlediska velmi vysoké životnosti a vysokého počtu pracích cyklů. Bavlnu předčí 4-5tinásobně. Pro ubytovací zařízení doporučujeme hotelovou kapsu nebo nitěný knoflík. Tyto dvě možnosti zapínání je možné mandlovat.


Zipový uzávěr není možné mandlovat, mohlo by dojít k poškození zipu. Dodavatel hotelového a restauračního textilu. Restaurační textil v kategorii ubrusy, ubrousky a prostírání, rautové sukně. Veškeré hotelové ložní povlečení vyrábíme z kvalitních materiálů z příze 1 bavlny.


Kromě klasického povlečení u nás naleznete také atypické rozměry v podobě prodlouženého povlečení nebo povlečení francouzského. Na přání vám veškerá zakoupená povlečení upravíme na míru vašim potřebám. Hledáte kvalitní české povlečení za rozumnou cenu?


Značka Brotex je ověřená. Klasické povlečení , prodloužené, francouzské. To je povlečení Brotex. Krepové povlečení pro váš hotel, penzion či lázně.


Hotelové povlečení

Neváhejte a navštivte náš e-shop. V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a mikrovlákno. Hotelové krepové povlečení máme v mnoha provedeních. Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů.


Polštáře, přikrývky a potahy na matrace. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. Lozniobchod je český výrobce povlečení , které šije přes let. Nabízíme různé typy a rozměry. Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory.


Co se týče materiálového složení, vybírat můžete z bavlněného povlečení , flanelového povlečení , krepového povlečení či stále oblíbenějšího povlečení z mikroplyše. Speciálně vyvinuté značkové hotelové postele FBF jsou pohodlné pro komfortní spaní, odolné pro každodenní provoz a praktické pro snadné zastlání a manipulaci. Jsou to jednoduše hotelové postele, zvoucí hosta k odpočinku a zároveň šetřící čas a námahu hotelového personálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky