čtvrtek 28. listopadu 2019

Pěchovadlo na mletou kávu

Platba možná pouze kartou ️Eshop: Doprava na kávu zdarma od 3Kč, abychom zpříjemnili domácí pohodu ️Kávy máme dostatek, pražírna funguje normálně. Přejeme hodně zdraví a pevné nervy! Nejdůležitější je použití kvalitní a čerstvě pražené kávy, stejně tak je důležit i použití správného a kvalitního příslušenství. Pákový kávovar na mletou kávu pro milovníky rituálu.


Kávová zrna si nejprve rozemelete, načež kávu nasypete do páky.

Tu na pákový presovač s mlýnkem nasadíte a je hotovo. S tímto typem se také setkáte v. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Illy mletou kávu Dark tvoří déle pražená zrna, které tak získávají tmavou barvu a intenzivní, bohatou chuť doplněnou o čokoládové tóny. Je ideální na přípravu espressa, ale i oblíbeného cappuccina či latté. Spíše vám doporučujeme pořídit si obyčejný samostatný mlýnek na kávu , díky kterému si můžete připravit jen tolik kávy, kolik na porci potřebujete.

Takový mlýnek je pak zárukou čerstvosti a nádherného aroma v každém šálku. Jak jsme tedy již řekli, pákové kávovary jsou právě z tohoto důvodu určený náročným. Tamper, který se také nazývá pěchovadlo nebo pěchovač, patří bezesporu mezi ty nejdůležitější. Skvělý pomocník pro přípravu espressa. Select your language: International Argentina Australia Bangladesh (English) België (Nederlands) Belgique (Français) Brasil Cambodia (English) Canada (English) Colombia Česká Rep.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli presovač na kávu ( pěchovadlo na kávu ). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité.


Pokud kávu stlačíte menší silou, bude voda kávou protékat příliš rychle. A naopak, pokud stlačíte kávu silou větší, bude voda protékat příliš. Proto určitě doporučujeme kávu skladovat v suchu, temnu a nejlépe ve vakuových dózách.


Vakuové a jiné dózy na kávu nám pomáhají zachovat aroma zrnkové kávy, avšak lze jej využít i na kávu mletou , která oxiduje ještě rychleji. Právě za tu dobu by měla teplota vody poklesnout na požadovaných cca °C.

Samozřejmě, záleží na objemu ohřívané vody, na tvaru konvice, na teplotě vzduchu v místnosti. Pokud si nejste jisti, že jste na správné teplotě, nebojte se použít teploměr. Na trhu jsou také rychlovarné konvice s regulací teploty.


Pěchovadlo na mletou kávu. Poskytování kávového servisu pro Vaši kancelář i domácnost. Jsme opravdoví specialisté na kávu , a proto Vám nabízíme jen kvalitní kávu , která Vám vykouzlí ten pravý kávový zážitek. Kalibrované pěchovadlo na kávu pro správný tlak.


Provedení: nerezová ocel v kombinaci s přírodním dřevem, průměr mm, pro všechny pákové kávovary De´Longhi. Za pomoci kalibrovaného pěchovadla vyvinete na kávu správný tlak, čímž se přispěje k její dokonalé, plné chuti. Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA. Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku?


Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj? Rádi vám s tím pomůžeme. Zapomeňte přitom na vestavěné fixní tampery (kulatá placka připevněná ke kávovaru, bývá u levných domácích pákových strojů), které se používají tak, že mletou kávu v páce zatlačením zespoda utlačíte. S takovým tamperem nikdy neodhadnete tlak tak, aby byl potřebných kg. S ručním tamperem ano, i když.


Dóza na kávu nebo původní obal? Zamezte přístup vzduchu, světla a vlhkosti. Pokud máte možnost, kupujte kávu v hermeticky uzavřených sáčcích nebo vakuových obalech. Kávu tak ochráníte před vzduchem a vlhkostí, které výrazně zvyšují rychlost „vyčpění“ kávy.


Pokud nechcete kávu pokaždé vytahovat ze sáčku. Mlýnek na kávu Domo DO 4KM, příkon 1W, kónický mlecí kámen pro plynule nastavitelnou hrubost mletí (1–9), nastavitelné úrovně pro mletí množství kávy na a šálků, průhledný zásobník kávových zrn s kapacitou 2g, průhledný zásobník na mletou kávu s kapacitou 1g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky