úterý 5. listopadu 2019

Pet clipper 9000 stříhací strojek

Ergonomický design strojku na psy garantuje velmi snadnou manipulaci. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Strojek Oster Golden A5: strojek vhodný pro domácí i profesionální použití, se dvěma rychlostmi. Profesionální strojky ANDIS. Síťové, akumolátorov profesionální strojky ANDIS, střihání vlasů a vousů.


Zastoupení pro Českou republiku. Veškerý doplňkový servis. Free Shipping Available.

Výbava, do které patří dotykové ovládání délky, elektronické hřebeny, funkce paměti a vysoce výkonná střihací jednotka, z něj činí jediný zastřihovač s jistými a zaručenými výsledky. Stříhací strojek může mít zdroj napájení kombinovaný, síťový nebo akumulátorový. Síťový strojek na vlasy trpí přítomností kabelu horší manipulací, na druhou stranu má obvykle větší výkon. Akumulátorový zastřihovač vlasů lze pohodlně využít během cestování. Bezdrátový provoz je však vykoupen potřebou.


Strojky na vlasy jsou nepostradatelnou pomůckou pro všechny, kdo dbají o svůj zevnějšek. Při výběru zastřihovače vlasů je stěžejní zejména nastavení nástavců a způsob napájení, nezapomeňte však ani na materiál břitů nebo další doplňkové vlastnosti. Looking For Great Deals? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Strojek na psy s kvalitní stříhací hlavou z ušlechtilé oceli, ergonomický design a snadná manipulace. Clipper XL litrů transparentní.


Dobrý den, všechny běžné stříhací hlavy vhodné pro strojky. Vyznačuje se tichým chodem, který neplaší stříhaná zvířata.

Upozornění: Pro prodloužení životnosti stříhací hlavy je nezbytné ji při stříhání každé 3-minuty promazávat olejem, který je součástí balení. Při nedostatečné olejové vrstvě mezi jednotlivými zuby dochází ke tření kovu o kov a stříhací hlava je tak velmi rychle opotřebovávána. AKU strojek s baterií Andis - velmi silný a výkonný strojek s nabíjecí baterií, vhodný do terénu pro veterináře. Na jedno nabití pracuje hodinu.


Při snížení kapacity je vestavěn unikátní REFRESHER BUTTON Lze použít stříhací hlavy ANDIS, OSTER, MOSER, LAUBE. Baterie může být nabíjena samostaně. Nabíjecí zastříhovací strojek pro menší rasy pejsků a koček. Tento profesionální strojek je spolehlivý a silný. Strojek má výměnnou, chromovanou profesionální hlavici s výškou střihu mm a dále.


Nabízí škálu neuvěřitelných 4délek střihu, kterou jednoduše nastavíte pomocí dotykového ovládání. Pomocí speciálně vyvinuté kryogenní technologii jsou stříhací hlavy chladnější v průměru o 15° C nežli standardní stříhací hlavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky