pondělí 11. listopadu 2019

Vinný sklep lednice

Je původně zachován, rekonstrukcí prošla pouze venkovní část. Raritou vinného sklepa je sklep ledový, kde máme uskladněná vína a probíhají zde řízené degustace. Naše vína najdete ve všech dobrých winebarech a restauracích.


V části sklepa, ve které jsou. Zámecký vinný sklep vznikl po rekonstrukci původního Lichtenštejnského sklepa. Nachází se přímo pod Zámeckým hotelem Lednice.

Kapacita je až osob. Prostory jsou ideálním místem pro degustace, příjemné posezení, oslavy a svatby. Občerstvení Vám připravíme dle vašeho přání. Příjemnou atmosféru Vám navodí cimbálová muzika nebo reprodukovaná hudba.


Degustace ve vinném sklepě. Láhev přívlastkového vína a občerstvení formou obložených desek (druhů sýrů, druhů uzenin, zelenina, ovoce, případně pomazánky, řízečky nebo gulášek). V inný sklep Valtice se nachází přímo v historickém centru města Valtice.


Tradiční kvelbený vinný sklep nabízí příjemné a stylové prostory s posezením až pro osob.

Pro milovníky vína máme připraveny programy jak s řízenou degustací tak běžné posezení nad skleničkou při pořádání rodinných oslav či. Prodej vín za ceny vinařství. VALTICKÉ PODZEMÍ - VINNÝ SKLEP , VINÁRNA, VINOTÉKA. CHÂTEAU VALTICE patří mezi nejvýznamnější a nejstarší vinařství v České republice.


Jedná se o firmu rodinného typu s hlubokými moravskými kořeny a tradicemi. Náš vinný sklep se nachází přímo v areálu Včelařského dvora a má kapacitu cca osob. Rovněž zajistíme řízenou degustaci včetně občerstvení.


Pouze po předchozí domluvě. Hradební vinný sklep - klasický historický vinný sklep , zámek Valtice, kapacita velký sklep osob a malý sklep osob, Vinařský dům Valtice, restaurace, vinotéky Vinum Bonum - Valtice a Lednice , kvalitní moravská vína, pobyty s vínem, prohlídky sklepa, večery u vína, jídlo k vínu, hostiny, obložené mísy, obložená prkénka, další nápoje, řízená degustace vín. Penzion Harmonie, Lednice. Naší ulicí zároveň vede cyklotrasa na Janohra Valtice a nespočet dalších kulturních památek našeho kraje. V Mikulově, na samotném úpatí Svatého kopečku, leží vinný sklep U Konšelů.


Naleznete ho snadno, je to hned 1. Ten náš Vám rádi otevřeme, pokud jste skupinka třiceti až sta lidí – ideální pro firemní akce i rodinné oslavy. Původní Lichtenštejnský sklep se nachází přímo pod Zámeckým hotelem v Lednici, který původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny. Nechte se očarovat úchvatnými výhledy na mikulovský Svatý kopeček, Pálavu a Valtice a vychutnejte si lahodná vína, která zpracováváme tradičními postupy z hroznů, jež sbíráme výhradně ručně.


Vinařství zpracovává hrozny z více než 2ha vinic.

Jaro nebo léto na jižní Moravě? To bude prostě paráda – zvláště kousek od krásného zámku Lednice (km), kde vás uprostřed nechorských vinic přivítá hotel Beatrice. Ten je součástí areálu Vinných sklepů U Jeňoura a vás tu čekají dny plné vína i gurmánských zážitků. Ekologický vinohrad s novými odolnějšími odrůdami vhodnějšími pro výrobu vína bez nutnosti používat chemické postřiky. Vinný sklep Jaký by to byl pobyt na Moravě bez návštěvy vinného sklepu?


Jako jediní v České republice pěstují pouze nové, uznané a registrované, a tím povolené odrůdy - Malverina, Hibernal, Laurot. Hledáte sklípek nebo ubytování na Moravě? Vyberte si v největší databázi moravských sklepů a ubytování, porovnejte si vlastnosti a rezervujte pobyt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky