pátek 22. listopadu 2019

Nuz pro rybare

Prohlédněte si prosím naši nabídku švýcarských kapesních nožů VICTORINOX - symbol kvality a rozmanitosti. Možná vás některý z nich osloví a bude vaším dobrým pomocníkem, nebo vhodným a hodnotným dárkem pro někoho blízkého z vašeho okolí. Saenger Specitec Nůž pro rybáře 2Kč.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

Aktuálně: Doporučujeme vyu. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Materiály: Čepel - nerezová ocel 420. Počet čepelí - klasická čepel, čepel na šupiny, na špičce vyprošťovač háčků.


Střenka - růžové dřevo specielně odolné proti vlhkosti. Rybářské potřeby Kuřim - nabízíme kompletní vybavení pro rybáře. Jsme víc jak let na trhu, rybářské potřeby testuje náš tým aktivních rybářů.

Sety pro začínající rybáře. Obaly (pouzdra) na pruty. Pásky a koncovky na pruty, ochrany oček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zavírací kapesní nůž značky Beaver s pojistkou a sponou na opasek.


Nože a nářadí 15-Ostrava. Univerzální nůž pro lovce nebo rybáře. Délka ve složeném stavu 12. Tip: Při platbě použijte platební bránu PayU , je to rychlý a bezpečný způsob úhrady.


Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Kapesní nůž pro rybáře Acron Stav zboží Dobrý. Prodám nůž o délce 15cm. Otevírání funkční Bez poškození Se sponou na opasek Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky.


Přesný nůž na filety s vytvarovaným úchytem pro pevné uchopen.

USB paměti, power banky. Kč cestovní potřeby cestovní. Kukri -tradiční a legendární zbraň nep. Děkujeme za pochopení a za Vaši důvěru. Narozeninové rybářské dárky pro malé i velké rybáře.


Máte doma rybáře a hledáte pro něj vtipný či originální narozeninový dárek? Nevíte, co koupit rybáři k svátku či narozeninám? Rádi Vám pomůžeme tento problém vyřešit. V této kategorii jsou pouze rybářské dárky a můžete si být prakticky jisti, že ať.


Máme pro vás velký výběr chat pro rybáře z celé ČR, stačí si jen vybrat a naplánovat si dovolenou. Vezměte s sebou přátele nebo rodinu a my věříme, že si vaše rybářské dobrodružství pořádně užijete! Vybírejte z těch nejlepších chat určených k rybaření na Interbohemia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky