pátek 15. listopadu 2019

Žehlící lis

Objem nádržky na vodu l. Možno používat vodu z kohoutku. S pomocí žehlícího lisu! Využijte výhody plynoucí z žehlícího lisu od Electroluxu Professional.


C-Flex nabízí nejlepší zařízení na vyžehlení prádla s vysokou produktivitou.

Texi - Evropská značka žehlících lisů. Elnapress EP 12O vybavený žehlící patkou a automatickým tlakem kg, výrazně zkrátí dobu žehlení. Pod pojmem žehlící technika si představujeme nepostradatelné pomocníky do domácnosti i provozoven.


Patří sem kvalitní žehlící lisy, které doporučujeme při použití v domácnostech, profesionální žehličky či vyvíječe páry s žehlícím stojanem hodící se naopak do každé provozovny. Naše společnost Alka-Aleš Krajíček Vám nabízí prodej a servis domácích šicích strojů, ale i průmyslových šicích strojů do dílen a pro velké výrobní továrny. Poskytujeme záruční i pozáruční servis.


Na dodávanou techniku máme veškeré náhradní díly a to pro všechny nabízené výrobky na našich stránkách.

V nabídce máme tří druhy žehlících lisů. Nabízíme elektricky vytápěný žehlící lis , elektricky vytápený žehlící lis s vyvíječem páry i parou vytápěný žehlící lis. Prodej žehličů kalhot anglické firmy CORBY. Singer ESP Parní žehlící lis Singer ESP je žehlící stroj, který má 7x větší žehlící plochu než klasická žehlička. S žehlícím lisem urychlíte a usnadníte žehlení oblečení i větších kusů prádla.


ESP obsahuje nádržku na vodu o objemu 3ml, umožňuje žehlení s párou i bez ní. Náhradní vodní patrona pro žehlící lis TEXI APOLLO 6. Our intensely-pigmente en terré colours are designed to envelop you and create spaces that are welcoming, calming and cocooning. C S Ellis (Group) Ltd is a Logistics Services Company. Operating from four locations in the East Midlands, we have an excellent reputation built on generations of experience and we combine traditional values of customer service and professionalism with modern freight best practice and innovation.


Díky tomu jsme pod hlavičkou firmy Prádelny Škodák s. Lucznik DFSP-8umožňuje snadné a rychlé žehlení na sucho i při použití páry. Vám jej snadno a bezpečně doručíme a ZADARMO až do domu! Od drobných utěrek, kapesníků až po velké ubrusy, prostěradla, povlečení, závěsy a další.


Není problém se vrhnout na žehlení triček, košil a dalších náročnějších kusů prádla.

Lis se automaticky otevře po uplynutí žehlíciho času. Velice to ulehčuje ovládaní lisu, což ocení hlavně obsluha nežného pohlaví. Tato řada je určená na vysoce vytížený provoz v signmakingu. Zátěž do cca tisíc žehlení za měsíc.


Záruka na lis a konstrukci roky a doživotní na žehlíci element. Rozměr žehlící plochy tohoto žehlícího lisu je největší na našem trhu 1x 30cm, což je x vetší, než u běžné žehličky. Snadno odstraní sklady, rozžehlí švy.


Apollo 1je vhodný pro žehlení oděvů, dětského oblečení, záclon, ubrusů, atd. Ovládání je intuitivní a velmi efektivní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky