středa 6. listopadu 2019

Pračky samsung

Pračky s předním plněním. Přicházíme s inovacemi, díky kterým budete prát ještě pohodlněji. Elegantní a stylové pračky s předním plněním jsou esteticky krásným doplňkem vaší domácnosti a navíc šetří místo pro vaši sušičku.


Pračky samsung

Práčka Samsung QuickDrive ušetrí váš čas. Skracuje dobu prania až o polovicu a súčasne spotrebuje až o menej energie. Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubna, vďaka tomu sa bielizeň víri rýchlejšie a tak sa vyperie za polovicu času, účinnejšie a zároveň šetrne. Všechny pračky Samsung.


Jediné, v čem jsou pračky Samsung zatím vcelku průměrné, je hlučnost, která se zatím pohybuje minimálně na dB, zatímco třeba u značky Bosch najdete modely, co mají dB, Siemens nabízí dB a taková Romo Euronova má během pracího cyklu pouhých dB. Zásuvka StayClean Drawer je při každém pracím cyklu prostříknuta vodou. Prací prášek tak neulpívá na stěnách, ale je všechen efektivně spotřebován. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Pračky samsung

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnejte pračky Samsung s předním otevíráním, včetně modelů s technologií EcoBubble a AddWash, které jsou k dispozici v různých velikostech. Automatické pračky Samsung na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení. V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky.


Pračky samsung

Jsou vybavené moderními funkcemi, ale také poměrně složité. Pokud o ně máte zájem, je potřeba se v nich dobře orientovat. Práčky Samsung (čo mimochodom v kórejčine znamená „Tri hviezdy“) vychádzajú do sveta z dielní rovnomennej juhokórejskej spoločnosti.


Vážení zákazníci, od 14. Prečítal(a) som si pravidlá ochrany osobných údajov lokality Samsung. Odoslaním e-mailovej adresy súhlasíte so zasielaním upozornení na dostupnosť produktu a marketingových správ od spoločnosti Samsung. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Společnost Samsung vybrala tři osobnosti, a poprosila jejich děti, aby jim poradily, co jejich rodičům nejvíce chybí v domácnosti. Pozvala je do domu snů Sam.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vejde se do ní nejvýše kg prádla, což je dostačující spíše pro menší až středně velké domácnosti. Ze zajímavých možností a funkcí je třeba zmínit možnost přidávání. Z programů frčí například ty pro alergiky, děti, ale také na odstranění zvířecí srsti nebo na šetrné praní všech typů prádla.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Parní pračky Samsung na Alza.


Zabírají v koupelně více místa, ale zase umožňují položit nahoru třeba sušičku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky