pátek 15. listopadu 2019

Odsavač par whirlpool akr 749 ix

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Příkon motoru v odsavači je 2W.


Odsavač je osvětlen halogenovými žárovkami. Tento odsavač je vhodný pro zabudovaní do kuchyňské skříňky. Výsuvný odsávač pár AKR 7IX , šírka cm.


Digestoř snadno zabudujete do skříňky nad sporákem či varnou deskou, takže nenaruší ráz vaší kuchyně. Výklopný odsavač par s možností recirkulace. Skrytý inkognito odsavač do kompaktní. Má nerezovú farbu, nenaruší teda vzhľad kuchynskej linky a bude ladiť s ďalšími nerezovými spotrebičmi vo vašej kuchyni, jeho šírka je cm.


Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled kuchyňské linky a bude ladit s dalšími nerezovými spotřebiči ve vaší kuchyni, jeho šířka je cm. Hladina hluku dosahuje při nejnižším stupni dB. Intra acum si comanda online.


Livrare rapida in toata tara. Whirlpool AKR 7IX od 10€ - Heureka. Hodnocení produktu:.


Na všechny výrobky provádíme záruční a pozáruční opravy a servis včetně prodeje náhradních dílů a čistících prostředků v kamenném obchodě Perfekt Servis Brno, Václavská 4. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Dokonale si tak poradí s ovzduším i ve větších kuchyních. Umožňuje odsávanie do komína aj recirkuláciu. Neutrálny dizajn s výsuvnou časťou zaistí výbornú funkčnosť bez narušenia estetiky vašej kuchyne. Malé elektrospotřebiče Nádobí.


Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Vstavaný výsuvný digestor, odsávač pár WHIRLPOOL AKR 7IX. Kuchynské spotrebiče, odsávače pár WHIRLPOOL. Dve halogénové žiarovky osvietia krásne pracovnú plochu. Je vhodný na zabudovanie do kuchynskej skrinky. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží.


Připojení pro odsávání je možné do komína nebo na recirkulaci přes uhlíkový filtr. Dvě halogenové žárovky osvítí krásně pracovní plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky