úterý 12. listopadu 2019

Pet preformy prodej

Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. PET preformy a PET láhve pro zákazníky nejen v České republice. Díky flexibilitě nástrojů vyrábíme i menší série speciálních barev.


Aktuálně paleta barev činí více než odstínů transparentních i netransparentních. Volit můžete dle gramáže, typu závitu, či probarvení. A preform is an intermediate product that is subsequently blown into a polyethylene terephthalate ( PET ) container. Preforms vary in neck finish, weight, colour and shape, and are specifically designed to meet the needs of customers in different market segments.


Podívejte případně přidejte vaše inzeráty. ESHOP na plastové obaly. Oslovte naše oddělení vývoje nových obalů a nechte si vyrobit obal na zakázku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Plastiform s. Gutta ČR, LANIT PLAST, s. Výroba PET lahví je prováděna na vlastních výkonných vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET.


Pet preformy prodej

Zajišťujeme prodej PET lahví nejběžnějších objemových a typových variant. Plastové láhve standardní lze u nás zakoupit téměř obratem. Jakožto přímí výrobci jsme schopni. Obalový materiál Plzeň.


Velkoobchod s obalovým materiálem, export materiálů jak od. Pořiďte si kvalitní obalový materiál z nízkohustotního. Lokalita : Praha Žižkov Držáky na pet lahve. PET lahve Víčka, ouška, preformy Uzavíratelná praktická schránka sloužící k přenášení nejrůznějších drobností a materiálu jako olej, koření, sůl, káva, čaj, nebo může sloužit jako KPZ k uchování troudu, sirek apod.


Takže vážení kolegové kačeři, momentálně máme k dispozici nějaké preformy ( PET polotovary) a to jak čiré, tak barevné. Jelikož nejsme žádný e-shop a ani ho nehodláme otvírat natož nějaký zásobovat. Můžeme uspokojit zájemce s poptávkou v OPRAVDU ROZUMNÉ MÍŘE. Toto děláme pouze pro kačery a geocaching - tzn. Vyrábíme PET láhve na víno, PET láhve na pivo nebo jiné produkty.


Dodáváme také PE víčka, rozprašovače a pumpičky. Naše výrobky jsou vhodné k obalování potravin, čisticích a mycích prostředků nebo kosmetiky. Hmotnost g, výška cm. Důvodem prodeje je ukončení výroby produktu. PET bottles preforms, oil seal.


Reason for offering is end of manufactuing of certain product. Nabízíme preformy pro výrobu PET lahví s olejovým závitem. V současnosti se PET lahve vyrábějí vyfukováním na vysoko- kapacitních linkách, většinou přímo ve stáčírnách nápojů. Weight g, height cm.


Na začátku výrobního procesu je polyethylentereftalátový granulát, který se roztaví a vylisuje se z něj takzvaná preforma – výlisek, který na první pohled připomíná zkumavku se závitem. Preformy , z nichž se v pivovaru na speciální lince vyfukují, plní a balí PET lahve s pivem, tak nyní našly i jiné využití. Slouží na odběrových místech k uložení odebraných vzorků lidí s podezřením na nákazu COVID-19. Odběry do preforem Starobrna se uskutečňují ve stanech před nemocnicí.


Další významnou aplikací je výroba obalových fólií a vázacích pásek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky