čtvrtek 28. listopadu 2019

Pražírna kávy olomouc

Netradiční způsob přípravy filtrované kávy , který vás ohromí efektním průběhem extrakce a výjimečnou kvalitou výsledného šálku. Na německých strojích nejvyšší kvality pražíme již let vybranou kávu z plantáží Jižní a Střední Ameriky, Indie a Afriky. Zelené zrno nakupujeme pouze od prověřených dodavatelů, s. Kafe Kodó je místem, které Vás svou vůní pohltí hned při vstupu.


Jsme malá pražírna v centru Olomouce s jedinečnou atmosférou. Nechte se (s)vést a jděte rovnou za nosem. Pražírna Henri Olomouc. Jednotlivé kávy pečlivě vybíráme a degustujeme. Díky pomalému způsobu pražení si káva HENRI zachovává své typické aroma a chuť.


Do každého šálku vkládáme náš osobní přistup a lásku ke kávě. Od svého vzniku je hlavním cílem výroby pražení nejkvalitnějších druhů káv pocházejících zejména ze Střední a Jižní Ameriky. Ve výrobním programu jsou jak směsi druhů Arabica a. Naše pražírna kávy Kafein Vám nabízí mnoho výho díky kterým se k nám budete rádi vracet. Pořídíte u nás kvalitní a čerstvě praženou kávu - jednodruhovou, z celého světa, které jsme pro Vás pečlivě vybrali a přivezli do Krnova.


V naši nabídce máme 1 Arabica, espresso směsi, robusta, kávové příslušenství, čokoládu i kávovary. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled!


Od svého vzniku se soustředíme na pražení nejkvalitnějších káv pocházejících z vysokohorských plantáží zejména ze Střední a Jižní Ameriky, Indie a Indonésie. Snaží se také myslet na své zákazníky a poskytovat jim nejlepší možnou péči a servis. V neposlední řadě se také snaží směřovat stále kupředu, vylepšovat, inovovat a pomáhat svým dlouhodobým partnerům. Kávu pražíme až po objednávce a odesíláme v den pražení.


Kávu balíme do speciálních obalů s ventilkem a zipem. Najdete u nás jedno druhové kávy z celého světa a vlastní směsi v nejvyšší možné kvalitě. Vážený zákazníku, zlepšili jsme celý systém a přidali nové funkce, včetně přenosu dat. Prosím zkontrolujte si pro jistotu Vaše přihlašovací údaje, hlavně Dodací a Fakturační adresu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sokolská, Olomouc , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. Proto voda zásadně ovlivňuje výslednou chuť.


Rádi jsme do nabídky zařadili i filtrační konvice a patrony pro domácí použití. Z předních výrobců jsme vybrali italskou značku Laica, která nabízí i speciální filtry pro lepší chuť kávy a čaje. Dále speciální konvici pro dvojitou. Sdružení historických sídel �. ANKER COFFEE ROASTERY - PRAŽÍRNA KÁVY PLZEŇ. La Boheme Cafe, pražírna výběrové kávy , nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku.


Kávová zrna jsou vždy čerstvě pomleta tak, aby garantovala optimální chuť. Změnou nastavení mlýnku si můžete zvolit požadovanou jemnost mletí kávových zrn. Jemnost mleté kávy má vliv na dobu průtoku vody, takzvaný čas extrakce.


Espresso Eternity či Top premium, káva z Brazílie (Cerrado, Pergamino), bezkofeinová káva. Prodej kávovarů, degustace kávy , kávové kurzy pro odbornou i laickou. Vážení zákazníci, v poslední době prošla naše pražírna několika změnami. Tou nejdůležitější je nákup nové a hlavně větší pražičky.


Výhodou je, že můžeme napražit více kávy a mít pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky