středa 20. listopadu 2019

Skleničky maturant

Maturitní skleničky patří společně se šerpami k nejhezčím památkám na maturitní ples. Věnujte jim proto velkou pozornost. Nabízíme luxusní typy sektových, pivních, whiskey i zcela originálních skleniček včetně vypískování nápisu dle vlastního výběru. Nechte si od nás poradit, rádi s Vámi zkonzultujeme Vaše požadavky a co frčí.


Naše firma potiskuje stužky, šerpy, trička, mikiny a další textil pro maturanty, absolventy a děti z mateřských škol.

Dále se zabýváme reklamním potiskem triček, mikin, deštníků, dresů, pracovních oděvů ale i papírových tašek a diplomů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Možnost vlastního textu. Akční cena pří větším odběru. Pískujeme maturitní skleničky na zakázku.


Zhotovíme také skleničky s vypískovanou fotografií maturanta, nebo s tónovaným pískováním. Natiskneme Vám na šerpu jakýkoliv jiný potisk, například Absolvent, Absolventka, Graduate, Abiturient apod.

Máte možnost si objednat i šerpu pro učitele, ředitele, zástupce nebo třeba oblíbeného školníka. Pískované skledničky pro maturanty. Nejen, že se používají při slavnostním šerpování k přípitku, ale také pro naplnění drobnými mincemi, které podle pověr přináší studentům štěstí u maturity.


Slavnostní přípitek po šerpování a následné sbírání mincí pro štěstí už neodmyslitelně patří ke každému maturitnímu plesu. Doba dodání je dni od objednání. V případě objednání na poslední chvíli jsme schopni dodat skleničky i do druhého dne. Na skleničku nelze dopsat další text či logo školy. Minimální množství pro objednání je ks.


Cena skleničky je za 1ks bez vypískování (potisku). Po výběru typu stužky (dvojstužka nebo trojstužka) vám zbývá si už pouze z naší nabídky vybrat barvy jednotlivých stuh, barvu potisku jednotlivých stuh, font písma, který se vám nejvíce líbí, zadat nápisy, které si přejete na stužky potisknout a vybrat ozdobu, kterou si budete přát stužku ozdobit. Nabízíme maturitní skleničky , šerpy, trička, stužky, placky a kravaty. Dále máme v nabídce plesové šaty, dárky pro učitele, dekorace a různé doplňky na maturák. Rovněž tvoříme lístky a pozvánky na maturitní ples a naleznete u nás velké množství rad a tipů, jak uspořádat dokonalý maturitní ples.


Pro každého maturanta jsou Maturitní šerpy krásnou vzpomí­nkou. Skvělých 2Kč za balení (6ks).

Pokud je pískovaná plocha větší než 60xmm (přidání třetího řádku nebo loga školy), je cena sklenice 14- Kč za kus. Gravírování skleniček - je speciálnim druhem gravírování, při kterém se sklenička otáčí kolem své osy. Cena gravírování závisí od výšky dekoru ve směru osy otáčení sklenice, motiv může být přitom omotán kolem celého jejího pláště. Jedná se o velkou slávu, kdy se sejde rodina a nejbližší přátelé maturanta a společně oslavují tzv.


Maturitní ples by si měl každý z maturantů pořádně užít, jelikož každý jej prožije zpravidla jen. V případě, že budeš chtít individuální provedení skleničky , tak nás neváhej kontaktovat. Sklenice s vypískovaným textem. Neomezená fotogalerie, návštěvní kniha, katalog firem aneb vše co k maturitnímu plesu potřebujete.


Bylo dost obtížné se dohodnout na tom, jak by měly naše maturitní skleničky vypadat. Kouzelné maturitní skelničky. Asi týden jsme se dohadovali, ale nakonec jsme se domluvili.


Jsem ráda, že jsme nakonec vybrali ty, které jsem já sama vymyslela. Zde naleznete přehled malých a velkých písmen a číslic všech typů písem (fontů), které jsou v naší nabídce pro potisk šerp, stužek, triček či pískování skleniček. Jako doplněk tradiční maturitní šerpy volí stále více mladých mužů k této slavnostní příležitosti ještě kravatu s nápisem Maturant či jiným libovolně zvoleným textem nebo logem. Extravagantně působí kravata s ležérně povoleným uzlem na volné košili jak u chlapců, tak u dívek.


Můžeme Vám dodat kravaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky