úterý 12. listopadu 2019

Elektrický pečící hrnec eta pečenka

Pečenka potěší nejen majitele malých kuchyní a chat, ale i všechny ostatní, kteří rádi šetří čas a peníze. Je totiž až o úspornější než klasická trouba, přitom ji dokáže. Stolní mixér ETA Vital Blend.


Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. Péče o chodidla a paty. Můžete tak ušetřit až energie ve srovnání s běžnou troubou.


A co je nejdůležitější: potřebujete pouze jediný přístroj! Prohlédněte si produkt navržený českým lídrem na trhu, který zaručuje vysokou kvalitu za nejlepší cenu! Pečenky nabízíme ve třech provedeních – tu pravou si tak vybere skutečně každý. Pro domácnosti s několika málo členy je ideální Pečenka Mini. Zastane většinu funkcí svých větších sourozenců a nezabere.


Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější. Už našim babičkám známé a dodnes oblíbené pečící hrnce - nejčastějí nazývaní jako remosky, které dokáží upéct, zapéct, dusit i vařit. Ať už šetříte místem ve svém hnízdečku či chaloupce, nebo nechcete zapínat troubu kvůli menším porcím jídla, Pečenka ETA je pro vás to pravé ořechové.


ETA na elektrický pečicí hrnec Pečenka mini, poskytuje prodlouženou záruku let na topné těleso. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Tradiční způsob přípravy pokrmů.


Pro plnohodnotné pečení na chalupě nebo na dovolené je zde elektrický hrnec na pečení Eta Pečenka. Tento tradiční, a přesto moderní přístroj Vám umožní upéct i pravé české buchty bez kompletně vybavené kuchyně. Upečte maso, zapečte těstoviny nebo duste a vařte, cokoli Vás napadne.


Pečenka připraví jídlo tak, aby neztratilo chuť ani vodu, takže maso není. S objemem 3l a příkonem 4W můžete péct, zapékat, dusit i vařit. Stejně jako tradiční Pečenka a Pečenka MAX si zachovává ty nejdůležitější vlastnosti přípravy jídla, od klasického pečení masa, zapékání těstovin až po dušení či vaření. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Hravě zvládne upéct šťavnaté maso bez nechtěného vysušení. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Elektrická pánev 475W, nádoba 4. Nová Pečenka Mini je určená pro různé úpravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení či vaření. DISTRIBUCE CZ Možno reklamovat v k. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nie je to ale žiadna podmienka, pretože svoje miesto si nájde aj v rodinnom dome s väčšou domácnosťou, či počas víkendu na chalupe. Další možnosti přihlášení. Hrnec je určený pro různé způsoby přípravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin až po dušení a vaření. Připravená jídla přitom neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá.


Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky