středa 27. listopadu 2019

Držáky skleněných polic

V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Držáky skleněných tabulí. Dvojitá podpěra skleněných polic je hlavně určena pro boxy se skleněnými boky. Najdete zde mnoho produktových karet s držáky polic , přičemž doplňujícím sortimentem jsou i nábytkové policové podpěry. Hlavní strana drobné doplňky a kování k výrobě nábytku podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police , neviditelné držáky , tukany, ikea police samonosné, poličky s neviditelným uchycením na zeď podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police , neviditelné.


Dále také konzole, konzole pod mikrovlnku, konzole kovové.

Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Jsme výrobci skleněných interiérových polic. Nabízíme vám možnost atypické výroby skleněných poliček. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   odsud.


Máte možnost zvolit si sílu skla a 12mm. Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem. Designový držák pro uchycení skleněných polic a panelů.


Hlavná strana INTERIÉROVÉ DOPLNKY podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police , neviditelné držáky , tukany, ikea police samonosné, poličky s neviditelným uchycením na zeď podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod.

Zavřít Tento web využívá soubory cookie pro analýzu, přizpůsobený obsah a reklamy. Pokračováním na tento web souhlasíte s jejich používáním. Materiál: kartáčovaný nerez (matný povrch) ! Kvalitní držák skleněné police Parrot dodáváme po celé ČR. Při registraci získáte trvalou slevu. Klipsy k policím vhodné pro různé druhy polic - skleněných a dřevěných.


Jsou vybaveny rozvíracími prvky, které zajistí stabilní upevnění polic různých tlouštěk. Tyto klipsy se prodávají v blistru po párech. Skladem poslední pár.


Náš e-shop Kování, dvířka, kuchyně nabízí výběr z cca. B = mm, T = mm, H = mm, D= mmrozteč děr = 22mmkotvení šrouby se zápustnou hlavou, max. Nosnost se odvíjí od materiálu police, v. Skleněné police ve vnitřku umožňují vytvářet velmi originální a neobvyklé řešení. Podpěra skleněných polic válcová. Součástí skleněných polic jsou držáky , které jsou také dostupné v pestrých stylech, velikostech, materiálech a typech.


Umožňují nejen držet sklo na daném místě ve zdi ale dotvářejí i její celkový vzhled. Chromované držáky jsou oblíbené a stejně nejvíce preferované jako část skleněných polic.

Pokud kromě skleněných poliček plánujete také další úpravy interiéru, můžete nahlédnout do kategorie POLICE. Nosič skleněných polic (svěrný). Nakoupit u nás můžete police laminované či samonosné. V poslední době se často používají pro výzdobu prostor.


Obvykle se používá skleněný držák na polici v koupelně. Existují dvě možnosti výběru držáků skleněných polic : velká velikost, která dává designu originál. Závěsné skleněné police jsou instalovány na strop pomocí závěsných kabelů a speciálních zařízení. Jednou z vážných nevýhod tohoto druhu skleněných polic je upevnění přímo ke stropu, ne každý si může dovolit takový vrchol v domě.


Nabízím kompletní vybavení prodejny z textilem, obsahující policový nástěnný systém chrom s variabilní možností nastavení výšky, police bezpečnostní sklo - držáky na oděvy na ramínku. Dále 2x prostorový štendry, osvícený prodejní pult, několik oděvních figurín v barvě černá a bílá - vysoký lesk, EET. Jednoduchá podpěra skleněných polic je hlavně určena pro boxy se skleněnými boky.


Tloušťka skleněného boku 6-mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky