čtvrtek 21. listopadu 2019

Komoda hloubka 25 cm

Komoda Garbo má zásuvek a je vyrobená z lamina v dezénu bílá. Jestli toužíte koupit opravdu luxusní nábytek německé výroby, který přežije nejen vás, tak si vyberte na Masiv-Prodej. Prostorná komoda s velkým množstvím úložného prostoru.


Materiál lamino, lze vybrat více dezénů. S komodami z OKAY nábytku bude ukládání oblečení zase o něco jednodušší. Díky naší nabídce sladíte komodu se stylem vaší ložnice.

Doporučujeme zakoupení celé předsíňové sestavy, se kterou ušetříte místo ve vaší malé předsíni, a přesto budete mít řadu odkládacích a úložných prostorů. Kombinovaná komoda z masivního borovicového dřeva. Pro zvýraznění přirozené struktury dřeva nábytek kolekce Classic ošetřujeme vrstvami bezbarvého ekologického laku. Dodává se v jedné krabici spolu s návodem k montáži.


Jednoduchá a kvalitní komoda , která vás okouzlí svou jednoduchostí a elegancí. Důvod je jednoduchý - jedná se o úžasný úložný prostor, který je v dnešních rodinách opravdu k nezaplacení. Vnitřní vybavení naleznete v galerii.


Vrchní a spodní desky nábytku jsou silné mm.

Dna zásuvek a záda komody jsou z bílého lakolitu o síle mm. Kompletní informace o produktech. Komody Extom - Komody značky Extom. Policová skříňka komoda dvířka zásuvky.


Kvalitní skříň pro efektory, která je vyrobena ze 7mm překližky, slouží pro pohodlný a bezpečný transport. Pribornik komoda - bazar - komoda s policÍ - pŘÍbornÍk - č. Záda komody jsou z bílého lakolitu o síle mm. Podobné fráze na Sleviste.


Nábytek pro děti inzerce. U komody lze jednoduše sundat. Stylová moderní komoda dodá vašemu interiéru velmi zajímavý vzhle a to především díky příjemnému designu. Komoda se vyrábí z laminované a lakované dřevotřísky, jejíž okraje.


Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí, dýha - vše online. Máte zálusk na komody v černé barvě?


Dopřejte si širokou nabídku a zajímavé ceny na našem e-shopu. Nakupujte výhodně a pohodlně. Tloušťka korpusu a čelních ploch 8cm.

Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Nejlepší katalog nábytku. Detail produktu Do obchodu. Kč Toledo - Komoda vysoká, 2. Prádelník nechá prostor pro obrázky na stěnách i dekorace postavené na jeho ploše.


Pokud nechcete zaplnit celý prostor vysokými skříněmi, doporu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky