úterý 12. listopadu 2019

Pračky s předním plněním

Kategorie praček s horním plněním samozřejmě není jedinou hodně hledanou podskupinou těchto domácích pomocníků. Je sice širší než pračka s horním plněním , na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Rozměry i otevírání jsou sice stejné jako u pračky s předním plněním , ale máte takový spotřebič pouze jeden namísto dvou.


V případě, že máte zájem o vestavný spotřebič, jsou nároky stejné, jako u praček s předním plněním. Vestavné pračky s horním plněním neseženete. Standardní rozměry pračky s předním plněním se pohybují okolo 60x85xcm. Některé modely lze vestavět např. Naše pračky s předním plněním přicházejí s řadou inteligentních a praktických funkcí.


Jsou vybavené špičkovými technologiemi pro účinné praní a jemnou péči o prádlo. V jejich péči bude vaše oblečení vypadat déle jako nové. Zobrazit filtr V nabídce je 2pr.


Pračky s předním plněním

Nabídnou vítaný odkládací prostor na vrchní straně. Výhody pračky s předním plněním. Průzor ve dvířkách dává dobrý přehled o průběhu pracího cyklu. V poslední době začali výrobci uvádět na trh slim pračky.


Jedná se o pračky s předním plněním s hloubkou od - cm. Perete často a větší množství prádla? Vyberte si pračku s větším objemem bubnu. Pračka s předním plněním vám takový prostor poskytne.


Pračky s předním plněním

V jednom pracím procesu vypere klidně i kg prádla. Předem plněné pračky jsou větší i rozměrově, proto se hodí do kuchyní nebo větších koupelen. Všechny podrobnosti o výrobcích naleznete zde! Velkou předností je i funkce VarioPerfect, se kterou můžete ušetřit až o času, nebo o energie méně. Populární jsou především díky svým funkcí a také ceně , ve které se dá předem plněná pračka pořídit.


S volně stojícími pračkami Siemens s předním plněním máte flexibilní možnosti: můžete si vybírat ze široké škály modelů a objemů, navíc z mnoha designových provedení, funkcí a programů. Díky svému atraktivnímu designu a vlastní pracovní desce nevyžadují instalaci mezi skříňky kuchyňské linky ani do nich. Pračka nabízí programů, funkci předpírka, čištění bubnu, S -shape boční stěny pro zvýšení stability pračky při pracím cyklu.


Prodáváme pračky prádla pro každou rodinu. Vybírejte z naší nabídky praček s předním plněním dle spotřeby vody a náplně prádla. Jsou velmi oblíbené a praktické, vybírat můžete z oborvského množství praček. Pokud vaše srdce tluče pro pračky s předním plněním AEG, jste tu správně.


Tady je celebritou, vybírat můžete až z výrobků. Pračky s bočním plněním jsou velmi oblíbené. Tady máte skutečně z čeho vybírat. Nedisponují jen základní výbavou, ale jsou většinou doplněny o chytré funkce a různá vylepšení.


Počet produktů na stránku. Vašemu výběru odpovídá 1produktů Stav Běžné zboží (63) Novinka (85) Výrobce AEG (12) BEKO (3) Bosch. Volně stojící pračka Gorenje W2EI72SAutomatická pračka Gorenje se vyznačuje pokročilými funkcemi, díky kterým pozvedne kvalitu vašeho praní na mnohem vyšší úroveň, než jste byli zvyklí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky